Processorienterad Administratör med intresse för IT

På Scantruck tror vi på en gedigen serviceanda, och det är av yttersta vikt att alla kunder som kontaktar oss känner sig nöjda. Här har du som allround administratör i backoffice en ytterst viktig funktion att fylla.

Dina arbetsuppgifter

Din roll kommer i första hand bestå i att assistera samtliga avdelningar i huset med allehanda administrativa uppgifter. Det betyder att du ska räkna med en varierande arbetsdag, där den ena dagen inte nödvändigtvis är den andra lik.

Dina personliga egenskaper

i söker dig som är noggrann, stresstålig och ansvarsfull. Du måste vara flexibel då arbetsuppgifterna kommer att variera. Du vill gärna hjälpa andra, och anstränger dig för att leverera lösningar. Det är också viktigt att du kan se dig själv i en social roll med många kontaktytor, både internt och externt.

Din erfarenhet

Du har en gymnasial utbildning. Du talar och skriver obehindrat på svenska, men ska också förstå och kunna kommunicera på engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande uppgifter men det är inte ett krav. Det är dock viktigast att du är rätt person för jobbet och teamet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en anställning med lön efter kvalifikationer, friskvårdsbidrag och pension. Du får möjlighet att arbeta i ett spännande företag med stor växtpotential och med ytterst dedikerade kollegor.

Låter det intressant och vill du veta mer om tjänsten? 

Skicka til ansökan till oss på jobb@scantruck.se. Tillträde snarast möjligt. För ytterligare information är du välkommen att kontakta Peter Claesson, Marknadschef på mobil 073-9509710.


HÄMTA JOBBANNONCEN SOM PDF

 

Om Scantruck

Scantruck grundades 1996 i Danmark och har utvecklats till att vara Danmarks största leverantör av teleskoplastare och annat entreprenörmaterial. Sedan 2014 har Scantruck AB varit etablerat på den svenska marknaden och levererar brands som Manitou, SENNEBOGEN, PB Platforms, GMG och Platform Basket till ett brett urval av kunder inom entreprenör-/och byggbranschen, industrin och lantbruket. Scantruck-koncernen har ca 200 medarbetare med huvudkontor i Skive, Danmark. Här finns också Skandinaviens största begagnat-center.