Fältmekaniker Skåne/Halland

Jobbet

Med tillträde snarast söker vi en fältmekaniker som ska starta upp nya maskiner ute hos kunderna, samt arbeta med service, underhåll och reparationer. Du ska utföra servicebesök hos en fast kundkrets, och göra reparationer både hos fasta och nya kunder, huvudsakligen i Skåne och Halland. Du kommer utföra ditt arbete i tätt samarbete den mycket erfarna fältservicetekniker som redan betjänar området.

Personliga egenskaper

Som person ska du kunna arbeta självständigt och ansvarsmedvetet, men också kunna ingå i samarbete med både serviceledare och övriga fältmekaniker. Jobbet kräver även en del flexibilitet eftersom arbetsdagarna kan vara mycket varierande. Vi förväntar naturligtvis också att du har en hög arbetsmoral.

Utbildning och erfarenhet

Du har relevant utbildning och klarar den senaste tekniken. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med entreprenörmaskiner, och har erfarenhet av hydraulik och elektronik. Du har också goda svensk- och engelskkunskaper. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utvecklade arbete hos en dynamisk arbetsgivare, samt lön efter kvalifikationer. Du får egen servicebuss, dator och mobiltelefon. Relevant vidareutbildning är naturligtvis också del av jobbet. Scantruck AB är medlem i Transportföretagen.

Låter det intressant och vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta Hans Andersén, Platschef, ha@scantruck.se, mobil 073-950 97 21 eller skicka bara din ansökning till jobb@scantruck.se

 

HÄMTA JOBBANNONCEN SOM PDF.

 

Om Scantruck

Scantruck AB i Rosersberg är återförsäljare av nya maskiner och utrustning från Manitou, Sennebogen, PB Platforms GMG och Platform Basket. Scantruck AB ingår i Scantruck-koncernen som har ca 200 medarbetare och huvudkontor i Skive, Danmark. Dessutom har vi i Danmark Skandinaviens största begagnat-center.