Reservdelssäljare

På Scantruck tror vi på en gedigen serviceanda, alla kunder som besökt oss, ringt eller mejlat till oss ska känna sig nöjda. Här har du som reservdelssäljare en viktig uppgift att bemöta kunden serviceinriktat och professionellt.

Dina arbetsuppgifter

Huvudansvaret för tjänsten:

  • Hantera interna och externa order av reservdelar
  • Hitta reservdelar i sprängskisser
  • Beställa reservdelar från våra leverantörer

Din erfarenhet

Vi söker dig som brinner för kundservice och alltid ger det lilla extra. Du bör ha kännedom om entreprenadmaskiner samt ha viss teknisk kompetens för att kunna leverera rätt reservdelar till våra mekaniker, externa servicepartner och kunder. Det är starkt meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av detta. Vi jobbar i en internationell miljö så ett krav är att behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande om du har danska språkkunskaper. Du har lätt för att lära nya IT system för att snabbt komma igång med arbetet. Du bör ha B-körkort då det ibland kan bli aktuellt att besöka kunder.

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som:

  • Förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och professionellt
  • Kan ta initiativ, är strukturerad, positiv och flexibel.
  • Har en god samarbetsförmåga, liksom förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Scantruck AB eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder lön efter kvalifikationer, friskvårdsbidrag och pension. Relevant vidareut- bildning är naturligtvis också del av jobbet. Du får möjlighet att jobba i helt nya lokaler i Rosersberg. Låter det intressant? Skicka din ansökan till jobb@scantruck.se snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 25 juni. I samtliga rekryteringar genomför vi en kontroll av CV/meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning, enligt gällande rekryteringsprocess.
Vid frågor kontakta Reservdelschef Joakim Täckenström på tel. 072-1482886.


HÄMTA JOBBANNONCEN SOM PDF

 

Om Scantruck

Scantruck grundades 1996 i Danmark och har utvecklat sig till att vara Danmarks största leverantör av teleskoplastare och entreprenörmaterial. Sedan 2014 har Scantruck varit etablerat på den svenska marknaden, och har levererat Manitou, SENNEBOGEN, PB Platforms, GMG och Platform Basket till ett brett urval av kunder inom entreprenör- och byggbranschen, industrien och lantbruket.