Service-M/K

Jobbet

Med tillträde snarast söker vi en service-M/K till vår verkstad i Rosersberg. Din primära uppgift blir att säkerställa att alla maskiner som kommer in i huset blir tvättade och rengjorda, men du ska också förvänta att utföra annat förekommande arbete.

Personliga egenskaper

Som person ska du kunna arbeta självständigt och ansvarsmedvetet, men också kunna ingå i ett team. Vi förväntar naturligtvis också att du har en hög arbetsmoral.

Utbildning och erfarenhet

Vi räknar med att du har slutfört grundskolan, men ställer i övrigt inga krav på utbildning. Det är däremot ett krav att du ska ha goda kunskaper i svenska språket.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett tryggt arbete hos en dynamisk arbetsgivare, samt lön efter kvalifikationer. Scantruck AB är medlem i Transportföretagen.

Låter det intressant och vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta Per-Håkan Thern, Verkmästare, pht@scantruck.se, mobil 073-9509703 eller skicka bara din ansökning till jobb@scantruck.se. Märkning: ”Service-MK Rosersberg”.

 

HÄMTA JOBBANNONCEN SOM PDF.

 

Om Scantruck

Scantruck AB i Rosersberg är återförsäljare av nya maskiner och utrustning från Manitou, Sennebogen, PB Platforms GMG och Platform Basket. Scantruck AB ingår i Scantruck-koncernen som har ca 200 medarbetare och huvudkontor i Skive, Danmark. Dessutom har vi i Danmark Skandinaviens största begagnat-center.