Om Scantruck

Scantruck – alltid redo

Välkommen till Scantruck och välkommen till en av de stora leverantörerna i Sverige vad gäller entreprenörmaterial och teleskoplastare. Vi vill inte bara bli störst men också bäst. Vår position på marknaden ställer krav. Varje dag arbetar vi stenhårt för att leverera effektiva kvalitetsmaskiner och professionell service åt entreprenör- och byggbranschen, industrin och lantbruket.

Scantruck är en succéhistoria. Koncernens danska moderbolag blev grundat 1996 under enkla förhållanden. Sedan dess har det bara gått framåt och sedan december 2014 har vi varit på den svenska marknaden. Vi är en del av N.C. Nielsen-gruppen som bl.a inkluderar N.C. Nielsen A/S, som är Danmarks största leverantör av gaffeltruckar, terminaltraktorer och internt transportmaterial.

Du känner säkert till Manitou, Mustang, PB Platforms och GMG. Det är de världsberömda märkena som Scantruck importerer, säljer och servicerar. Vi har också ett stort urval av begagnade teleskoplastare, entreprenörmaskiner och annat material till branschen.

Scantruck-koncernen har huvudkontor i Skive, Danmark och har förutom försäljning- och service i Rosersberg också ett försäljnings- och servicecenter på Själland i Danmark. Vi har högutbildad personal som kan hantera den senaste tekniken och vi har de bästa specialverktygen till att reparera och underhålla alla slags entreprenörmaskiner och teleskoplastare.

Sist men inte minst – vi har ett stort center för begagnade maskiner åt entreprenad- och byggbranschen, industrin och lantbruket. Kom gärna förbi och upplev en värld av nya maskiner i vår utställning och begagnade maskiner i begagnat-centret. Vi hittar alltid en lösning som passar perfekt till dina behov.

På återseende hos Scantruck.

Hemsidan använder kakor. De är ofarliga och används bl.a till anonym trafikmätning. Vid användning av vår hemsida, accepterar du vår användning av kakor.användning av kakor.

Acceptera kakor