23-11-2016 Med fokus på kapacitet, precision och design

Med den här unika telehandlerlösning, når byggbranschen nya höjder med fönstermontering.

GMV Cranes and Handling A/S har nyligen sålt den nya Winlet 350TH med Manitou snabbskifte till den svenska Manitou-importören Scantruck A/S i Skive, Danmark. Med leveransen av dessa maskiner är Scantruck som återförsäljare av Winlet 350TH redo att hjälpa både stora och små byggfirmor och entreprenörer.

GMV Cranes and Handling har designat och tillverkat fönsterroboten Winlet 350TH, som med sitt precisionsarbete, höga kvalitetsnivå och överkomliga pris, är en av de ”tunga” aktörerna på marknaden. Winlet 350TH kombinerar överlägsen lyftkapacitet och räckvidd med en unik och kompakt design, och med ett självständigt hydrauliksystem som gör den oberoende av entreprenörmaskinen, är den en av de mest precisa montagemaskinerna på marknaden.

Som något nytt har GMV utvecklat ett Manitou snabbskifte, så att Winlet 350TH kan monteras direkt på en Manitou teleskoplastare, antingen på gafflarna eller på snabbskiftet. På det sättet kan fönster monteras på höjder som vanliga fönsterrobotar inte kan nå. Med den unika radiostyrningen är det enkelt att kontrollera alla funktioner, även om lyften sker i mycket hög höjd.

”Med den enorma efterfrågan på maskiner som denna med stor lyftkapacitet och räckvidd, har vi som återförsäljare valt att investera i Wiinlet 350TH. Den här typen av fönsterrobot, som kan kombineras med en teleskoplastare, både till gafflar och snabbskifte, ger unika möjligheter på en växande marknad” förklarar Inköpschef Jesper Holst hoc Scantruck.

Winlet 350TH kan lätt ställas om till att lyfta många andra material än bara fönster och glas. I några fall krävs andra typer av sugkoppar som lätt kan monteras på den existerande fronten. Detta gör att Winlet 350TH är ideell när det gäller hantering av t.ex. granit, betongelement, träplattor, stålplattor, branddörrar, fasadelement och sandwichelement.

Se Winlet 350TH broschyren här

 

Tillbaka