Rent2Rent

Scantruck Rent2Rent

Ring på 020-10 50 10 och hör vilka möjligheter du har.

Scantruck Rent2Rent

– Gör allt lite enklare

Välj Scantruck Rent2Rent som samarbetspartner om du tror på tillit, trygghet och flexibilitet. Vi tror på att leverera maskiner och utrustning som skapar värde hos våra samarbetspartners.

Scantruck Rent2Rent har byggt upp en totallösning för uthyrningsbranschen som varje dag drar nytta av vårt gemensamma samarbete i form av flexibla hyresavtal, tillgång till nya och begagnade maskiner i särklass, och fokusering på de specifika uppgifter som ska lösas ute hos kunderna.

Flexibel uthyrning – konkurrensduktiga priser

Hos Scantruck Rent2Rent erbjuder vi marknadens mest flexibla samarbete, som passar precis till dina behov. Vi är ytterst flexibla och kan sätta ihop individuellt anpassade avtal när det gäller både uthyrningsperiod och service.

Vi har alltid fingret på pulsen, och erbjuder attraktiva hyrespriser på alla maskiner och utrustning.

Stort urval i alla produktkategorier

Välj bland vårt stora urval av teleskoplastare, teleskopkranar, minilastare och liftar. Vi har ett uppdaterat urval av marknadens mest efterfrågade och högteknologiska maskiner som gör alla byggjobb till en lek. Med ett urval av starka och välkända maskinmärken – och tillhörande urval av utrustning – är Scantruck Rent2Rent din garanti för det allra bästa materialet inom dessa produktkategorier.

Kort responstid – och hög leveranssäkerhet

Tid är pengar. Hos Scantruck Rent2Rent har vi en särdeles kort responstid. Det är snabb utryckning över hela linjen – både i den dagliga dialogen och när maskinerna ska levereras och servas.

Vi levererar till dig, så att du kan leverera vidare. I tid.