JOBB OCH KARRIÄR

Kom med i teamet

Hos Scantruck är vi alltid på jakt efter nya talanger. Se här under om vi har en tjänst som matchar dina kompetenser. Vi har behov för engagerade medarbetare. De som delar vårt värdegrundlag. De som önskar att göra en skillnad varje dag. De som vill uträtta något extraordinärt för att vara bra ambassadörer för verksamheten och goda kollegor. Vi förväntar samma sak av dig som våra kunder förväntar av oss – nämligen förstaklass-service.
 
Låt oss erkänna det. Vi har faktiskt ett riktigt bra arbetsklimat på Scantruck. Vi är vänliga och positiva mot varandra med glimten i ögat - annars är det inte så kul att gå på jobbet. Det smittar naturligtvis av sig på våra kunder, leverantörer och gäster som också ska märka den positiva andan.

Hos Scantruck har du stora möjligheter för att utveckla dig. Professionellt, socialt och mänskligt. Vi erbjuder jobbrelevanta kurser och utbildning som kan utveckla dina kompetenser ännu mera.

 

Just nu kan du söka följande tjänster: 

 

Processorienterad Administratör med intresse för IT

Du blir en viktig drivande part i den fortsatta implementeringen av koncernens nya IT-system Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Ansökningar genomgås när de blir mottagna, och tillträde är snarast möjligt.

 

Serviceledare - vikariat

Vi söker en serviceledare till vårt serviceteam i Rosersberg. Det är ett vikariat på minst 1,5 år.
Ansökningar genomgås när de blir mottagna, och tillträde är snarast möjligt.

 

Service-M/K

Vi söker en service-M/K till vår verkstad i Rosersberg. Din primära uppgift blir att säkerställa att alla maskiner som kommer in i huset blir tvättade och rengjorda, men du ska också förvänta att utföra annat förekommande arbete.
Ansökningar genomgås när de blir mottagna, och tillträde är snarast möjligt.

 

Ansök spontant

Kan du inte hitta det du söker? Skicka gärna en spontan ansökning till drömjobbet. Vi slår ofta upp tjänster här på hemsidan och i relevanta medier. Ibland väljer vi ansökare direkt från högen av spontana ansökningar. Så slå bara till med detsamma. Vem vet? Kanske öppnar sig nya möjligheter. 

 

 

Hemsidan använder kakor. De är ofarliga och används bl.a till anonym trafikmätning. Vid användning av vår hemsida, accepterar du vår användning av kakor.användning av kakor.

Acceptera kakor