12-06-2018 Scantruck redo för Borgeby Fältdagar

27 juni slås portarna upp på Borgeby i Skåne för två dagars Lantbruksmässa på den Skånska slätten utanför Lund. Scantruck AB som är officiell importör av Manitou teleskoplastare, Mustang minilastare samt PB Platforms saxliftar i Sverige finns självklart på plats för att ta emot såväl gamla som nya kunder i monter E152.

På plats i monter E152 visas bland annat teleskoplastaren Manitou 940-140V+ Elite som är Manitous senaste maskin i NewAg serien. Med denna maskin fixar du det mesta på gården. Maskinen har en lyfthöjd på 9meter och lyfter hela 4 ton. Maskinen är utrustad med bomdämpning samt hytt med panorama sikt och Easy Access som gör det lätt att ta sig in och ut ur hytten.

För dem som är intresserade av en minilastare så finns Mustang AL306 på plats på mässområdet utanför Lund. Den är designad för att klara av att arbeta i krävande förhållanden och är verkligen en flexibel arbetshäst som går att utrusta med mängder av redskap. Maskinen har en vikt på 2649 kg och en bredd på 1627mm. Lyftkapaciteten är hela 1721kg. Knäckstyrningen på 45 grader betyder att lastaren bara orsakar minimala skador på marken vid känsliga ytor.

Scantruck kommer även att visa upp den smidiga 625-75H Elite som lyfter 6 meter och 2,5 ton samt Manitou MLT 1040-145PS L Elite och Manitou MT1440A.

Besök Scantruck i monter E152 på mässan med närhet till såväl Malmö som Danmark om du vill lyfta din verksamhet till nästa nivå. Vi erbjuder marknadens största urval av nya och begagnade maskiner – och vi håller igång din verksamhet med en komplett serviceorganisation och kort reaktionstid. Välkommen!

 

Manitou MLT940 löser de flesta sysslorna runt gården galant.
Manitou MLT940 löser de flesta sysslorna runt gården galant.
Mustang AL306 - Liten arbetshäst med hög kapacitet.
Mustang AL306 - Liten arbetshäst med hög kapacitet.
Tillbaka