17-08-2018 Scantruck visar upp bred produktportfölj på Entreprenad Live i Göteborg 6-8 september

Scantruck, som är officiell importör av Manitou teleskoplastare, Mustang minilastare samt PB Platforms saxliftar i Sverige kommer att visa upp ett brett utbud av maskiner på Entreprenad Live i Göteborg. Förutom deras populära teleskoplastare så kommer det även att finas såväl minilastare som skidsters på plats i deras monter som har nummer 172.

Bland teleskoplastarna så sticker naturligtvis samtliga modeller upp, men somliga mer än andra. Högst när du med den runtomsvängande MRT2470. Här kan du lyfta hela 7 ton 24 meter högt. Maskinen är utvecklad för att möta de allt högre kraven från anläggningskunderna runt om i världen och är svaret till en marknad som efterfrågar mer lyftkapacitet och kompaktare, smidigare maskiner. Maskinen är såväl fyrhjulsdriven som fyrhjulsstyrd. Föraren kan själv välja mellan manuell eller automatisk transmission på maskiner som är byggd för att köras i 40 kilometer i timmen. Den kan dessutom fås i hybridutförande med en elmotor som kan användas då maskiner körs inomhus vilket kan vara en viktig fördel för maskinägaren.

På plats finns även syskonet MLT940-140V+ Elite som är Manitous senaste maskin i NewAg serien. Maskinen har en lyfthöjd på 9 meter och lyfter hela 4 ton. Maskinen är utrustad med bomdämpning samt hytt med panorama sikt och Easy Access som gör det lätt att ta sig in och ut i hytten.

Motsvarar inte maskinerna ovan dina behov så kanske någon av de andra maskinerna på plats gör det.

* Manitou MLT625 lyfter 2,5 ton 6 meter högt

* Manitou MT1840 lyfter 4ton 18 meter högt

Är du inte alls intresserad av höga höjder är monter 172 ändå viktig att besöka. För vem har inte behov av en Mustang AL708 minilastare? Med en lyftkapacitet på mer än 3,5 ton och en urstark Deutzmotor på 75hk så klarar den av det mesta trots ett blygsamt yttermått. Knäckstyrning på 45 grader ger dessutom minimala skador på marken. Missa dessutom inte att titta på minstingen i skidsteer-sortimentet Mustang SL 2012. Den lyfter knappt 400 kilo och har en motor från Yanmar på 24hk. Passar den inte så tillverkar Mustang både världens största, och minsta skidster-lastare, och de har mer än 50 års erfarenhet.

Varmt välkomna till Scantrucks monter 172 på Entreprenad Live.

 

Manuell eller automat? Hybridutförande eller dieseldrift? På en MRT2470 finns mängder av val, men alltid möjlighet att lyfta sju ton hela 24 meter.
Manuell eller automat? Hybridutförande eller dieseldrift? På en MRT2470 finns mängder av val, men alltid möjlighet att lyfta sju ton hela 24 meter.
Easy Acces gör det enkelt att ta sig in i den stora hytten med panorama sikt. Frågan är om du vill kliva ur sedan? MLT940-140V+ Elite  når nio meter upp med en last på fyra ton.
Easy Acces gör det enkelt att ta sig in i den stora hytten med panorama sikt. Frågan är om du vill kliva ur sedan? MLT940-140V+ Elite når nio meter upp med en last på fyra ton.
Tillbaka