Service

Hela Sverige

Ring 020 – 10 50 10 og få hjälp av en professionell fältmekaniker


 

Scantruck säkrar att du kan använda din maskinpark optimalt


I Scantrucks serviceavdelning vet vi hur viktigt det är att din maskin alltid kan köra. Därför är vi alltid redo att hjälpa – kontakta oss och få besök av en professionell fältmekaniker som hjälper dig på plats.

Serviceavtal med fördelar

När du har ett serviceavtal med Scantruck kan du vara säker på att din maskin blir servad inom de intervaller som rekommenderas för att din maskin alltid är redo att klara de uppgifter den ska.

Oavsett vilken maskin du önskar hjälp med, hjälper vi dig gärna. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett avtal till dig.

 

 

Spårningssystemet M-Tec

Alla nyare maskiner är utrustade med GPS-enheten M-Tec. Den kan bl.a. spåra maskinen vid stöld, säkra ett precist faktureringsunderlag, ge överblick över körtimmar och säkra att maskinen förblir inom ett geografiskt avgränsat område. 

Gå till Trackunit by M-Tec här

 

Våra verkstäder

Hos Scantruck tar vi hand om din maskin från början till slut. Vi har en gedigen kunskap om våra produkter och har moderna verkstäder, specialverktyg och reservdelar för alla typer av reparations- och underhållsuppgifter.

Efter varje avslutad uppgift genomgår maskinerna en slutkontroll så att vi kan garantera att kvaliteten är hundraprocentig.

Vi har egen verkstad i Rosersberg, och externa serviceverkstäder runt om i landet, och varje dag kör våra servicebussar runt på vägarna som ”rullande verkstäder”.

På verkstäderna står våra specialutbildade och mycket väl kvalificerade tekniker till ditt förfogande. De är alla mycket engagerade i sitt arbete, och vi ser till att de löpande vidareutbildas på verkstäderna både hos oss och hos våra leverantörer inom landet och över hela världen.

 

Serviceledare Syd/väst

service@scantruck.se

Telefon: 08 - 128 283 02

Serviceledare

service@scantruck.se

Telefon: 08 - 128 283 02