Hållbara lösningar

PÅ VÄG MOT EN GRÖNARE FRAMTID

Hos Scantruck vill vi gärna inspirera våra kunder till att välja flera hållbara lösningar. Vi har fokus på hållbarhet i hela organisationen, följer noggrant med i utvecklingen av den gröna teknologin och utvecklar miljövänliga lösningar som skapar äkta mervärde hos våra kunder.

Som en av landets stora leverantörer av entreprenadmaskiner och teleskoplastare önskar vi att prägla utvecklingen i en ännu mer hållbar riktning.
Därför stödjer vi FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling.

Den gröna omställningen är i full gång hos Scantruck. Ett ökat antal kunder ställer krav på hållbarhet i våra lösningar – och väljer ofta energivänliga entrprenadmaskiner och teleskoplastare som kan bidra till sina egna miljömässiga målsättningar.

Som tur är det också fokus på hållbarhet hos våra världskända maskinmärken som alla rör sig mot en grönare framtid. De flesta produktnyheterna innehåller nya hållbara egenskaper och nya intelligenta mätverktyg kan dokumentera den miljömässiga vinsten.

Vår stab av uppdaterade specialister, tekniker och fältmekaniker ger rådgivning till alla typer av verksamheter om hållbara lösningar. Vi gör en dygd av att identifiera behoven och hitta exakt den totala lösning som löser uppgiften mest effektivt, miljövänligt och kostnadsmedvetet.

Läs mer om hållbara lösningar från Scantruck här och få inspiration för dina framtida projektuppdrag.