MASKINPARKSOPTIMERING I RÖRELSE

Anmäl dig här
Flådeoptimering i bevægelse.

FÅ FULL ÖVERBLICK ÖVER DIN MASKINPARK

Välkommen till vår kundportal! Kom in och klicka vidare i portalen som har all relevant information om din maskinpark. Vi har organiserat all tillgänglig information, så att du blixtsnabbt får en överblick över maskiner, utrustning och servicestatus. Använd de inbyggda självbetjäningsverktygen för att optimera maskinparken och kontakta oss med detsamma om du har frågor.

Fyll i formuläret nederst på denna sida för att få åtkomst till portalen.

Behöver du hjälp?
Kontakta din serviceledare eller skicka yourfleet-teamet ett mejl på yourfleet@scantruck.se

Mycket nöje!

FÖRDELAR MED YOURFLEET

Digital flådestyring on the fly

Håll dig uppdaterad med aktuell information om hela maskinparken, maskiner, utrustning och tekniska specifikationer på maskinnivå. Se nyckeltal om driftsekonomi, kontraktdata, servicetillstånd servicestatus i form av besiktningsprotokoll och hämta ekonomiska rapporter och andra översikter till din dokumentation.


UPPLEV ÖKAD SERVICEKVALITET

Gör det enkelt att få ordning på service, underhåll och aktiviteter på alla maskiner. Få inblick i aktuell serviceinformation – och se information om allt från servicekontrakt, garantiperioder till detaljerade upplysningar om utförd service. Är din maskin utrustad med en IOT-enhet kan du få veta precis var maskinen befinner sig samt hur många timmar den historiskt har kört och stått på tomgång.

Digital flådestyring on the fly

SUNT EKONOMISKT TÄNKANDE

Gå efter guldet och använd portalen till ekonomistyrning av maskinparken. Hämta ekonomiska nyckeltal och skapa individuella rapporter för dokumentation. Se också fakturor eller kreditnotor direkt för varje enskild maskin och få en samlad överblick över truckparkens ekonomi (hyra, leasing och underhåll).


”SÖK OCH DU SKALL FINNA”

Använd filter och sökfunktioner för att leta efter precis den information du behöver – exempelvis inköpta maskiner under en specifik period. Hämta också dokument om lagstadgad årlig kontroll, se bilder av reparationer/skador och få detaljerad information om maskinparken.

Overblik over maskinerne

STÄRK SAMARBETET

Ingen kan göra allting själv och en tät dialog skapar alltid bättre resultat. Använd portalen för att förstå maskinparken bättre och vilka delar som kan optimeras. Hos Scantruck är vi klara att ge råd om alla delar av din maskinlösning och hur du kan effektivisera ännu mer på ett underlag som bygger på faktiska data.


OPTIMERA MASKINPARKEN

Få ut mesta möjliga av dina maskiner – se en översikt över alla dina maskiner, och se hur kostnadseffektiva de är. Du kan bl.a. se timantal, datum för nästa besiktning, servicekostnader per drifttimme och mycket mer. Vi utvecklar portalen löpande och kommer med nya funktioner.

ANMÄL DIG TILL KUNDPORTALEN

Vill du få åtkomst till yourfleet?
Skriv upp dig, så registrerar vi dig som användare.