Fältmekaniker Stockholm/Mälardalsområdet

Jobbet

Med tillträde snarast söker vi en fältmekaniker som ska starta upp nya maskiner ute hos kunderna, samt arbeta med service, underhåll och reparationer. Du ska utföra servicebesök hos en bred kundkrets huvudsakligen i Stockholm och övriga Mälardalsområdet.

Personliga egenskaper

Du ser det som en självklarhet att vara Scantrucks ansikte utåt och alltid agera serviceinriktat och professionellt. Enkla ledord som vi sätter stor vikt vid:

  • Initiativtagare
  • Strukturerad
  • Positiv attityd
  • Flexibel
  • Samarbete

Vi förväntar oss naturligtvis också att du har en hög arbetsmoral.

Utbildning och erfarenhet

Du har relevant utbildning och klarar den senaste tekniken. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med entreprenadmaskiner samt besitter kunskaper om hydraulik och elektronik. Språkkunskaper i Svenska och Engelska är måste för att underlätta all kommunikation internt och externt. B-körkort är ett krav. Behörigheter för att köra truck, hjullastare, teleskoplastare är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utvecklade arbete hos en dynamisk arbetsgivare, samt lön efter kvalifikationer. Du får egen servicebuss som du utgår hemifrån med, dator och mobiltelefon. Relevant vidareutbildning är naturligtvis också en del av jobbet. Scantruck AB är medlem i Transportföretagen.

Låter det intressant och vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta Joakim Täckenström, Servicechef, jt@scantruck.se, mobil 072-14 82 886 eller skicka din ansökning till jobb@scantruck.se.

 

HÄMTA JOBBANNONCEN SOM PDF

 

Om Scantruck

Scantruck AB i Rosersberg är återförsäljare av nya maskiner och utrustning från Manitou, SENNEBOGEN, PB Platforms, GMG och Platform Basket. Scantruck AB ingår i Scantruck-koncernen som har ca 200 medarbetare och huvudkontor i Skive, Danmark. Vi har också ett begagnat-center i Rosersberg med ett brett urval av begagnade maskiner.