Mekaniker Rosersberg

Dit nya jobb

Arbetet innebär att självständigt, men naturligtvis också i tätt samarbete med kollegor, utrusta, prova, leveransbesiktiga och genomföra service och olika reparationsarbeten på entreprenadmaskiner i vår moderna verkstad i Rosersberg. Både hydraulik- och elektronikarbete liksom lättare svetsning och tillverkning av t ex fästen förekommer.

Din erfarenhet och utbildning

Viss erfarenhet av service och reparationer av entreprenadmaskiner är en fördel.

Fordonsteknisk linje, tunga maskiner eller annan teknisk gymnasial utbildning eller arbetslivsfarenhet där man har inhämtat kunskap, som bedöms likvärdig. Du skall kunna läsa och förstå engelska.

Dina personliga egenskaper

Du måste vara noggrann och strukturerad och ha förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Ordning och reda under arbetsprocessen är en självklar del av din personlighet. Du är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser helheten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder lön efter kvalifikationer. Relevant vidareutbildning är naturligtvis också del av jobbet. Du får möjlighet att jobba i moderna verkstadslokaler i Rosersberg.
Skicka din ansökan till Verkstadschef Madeleine Smeeton på jobb@scantruck.se, eller ring och hör mera om jobbet på tel. 073-9509747.


HÄMTA JOBBANNONCEN SOM PDF

Om Scantruck

Scantruck AB i Rosersberg är återförsäljare av nya maskiner och utrustning från Manitou, SENNEBOGEN, PB Platforms, GMG och Platform Basket. Scantruck AB ingår i Scantruck-koncernen som har ca 200 medarbetare och huvudkontor i Skive, Danmark. Vi har också ett begagnat-center i Rosersberg med ett brett urval av begagnade maskiner.